εγγυηση και service

τωρα καντε το service σας χωρις να χανεται η εργοστασιακη εγγυηση

Κάνοντας το Service του αυτοκινήτου σας σε εμάς εξασφαλίζεται εγγυημένη εργασία χωρίς να χάνεται η εγγύηση του αυτοκινήτου αφού κάνετε το service σας σε νόμιμο συνεργείο αυτοκινήτων.

υγραεριοκινηση

 • Υγραεριοκινηση
  Κινηθειτε οικονομικα και οικολογικα κινηθειται με υγραεριο (lpg)....
  Περισσoτερα
 • Ευθυγραμιση αυτοκινητου
  Η ευθυγραμιση του αυτοκινητου ειναι σημαντικη για την ασφαλεια σας. Είναι σωστό να γίνεται ανά περιόδους ώστε το αυτοκίνητο να έχει την σωστή διεύθυνση στόν δρόμο ώστε να υπάρχει ο πλήρης έλεγχος του οχήματος. Κάνοντας ευθυγράμιση εξασφλίζεται καλύτερο φρενάρισμα ,λιγότερη φθορά στα...
  Περισσoτερα

ΕΛΛΑΤΗΡΙΑ & ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ

αναρτηση αυτοκινητου
Η ανάρτηση αποτελεί ένα είδος ελαστικού συνδέσμου που διαχωρίζει τις αναρτημένες (όπως είναι το πλαίσιο, η μηχανή, οι επιβάτες, κτλ.) με τις μη αναρτημένες (οι τροχοί, οι δίσκοι πέδησης, οι άξονες του διαφορικού, κτλ.) μάζες ενός οχήματος. Κάθε σύστημα ανάρτησης αποτελείται από ένα σύνολο μηχανικών αρθρώσεων και συναρμογών, που συνεργάζονται με ελατήρια και αμορτισέρ και λειτουργούν για να ελέγξουν την κατακόρυφη ταλάντωση των τροχών και τη συνεπαγόμενη αυξομείωση της απόστασης τους από το αναρτημένο κυρίως σώμα του οχήματος. Η λειτουργία των αναρτήσεων αφορά αφενός την άνεση, δηλαδή την μείωση των ταλαντώσεων που φτάνουν στο αμάξωμα και στην καμπίνα των επιβατών, και αφετέρου την οδηγησιμότητα του οχήματος.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Καθε ποτε αλλαζουμε τα αμορτισερ αυτοκινητων;
Τα αμορτισερ αυτοκινητων πρέπει να αλλάζονται κάθε 70.000 – 80.000 χλμ ή όταν έχουν ορατή διαρροή λαδιού.
  Γιατι πρεπει να αλλαχτει ενα χαλασμενο αμορτισερ;
  Ένα χαλασμένο αμορτισερ πρέπει να αντικατασταθεί διότι επηρεάζει την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου μας ως προς την αλλαγή κατεύθυνσης αλλά και ως προς το φρενάρισμά του με αποτέλεσμα να θέτουμε σε κίνδυνο την ασφάλειά μας.
Γιατι οταν βαλω ελατηρια χαμηλωματος πρεπει να βαλω και αμορτισερ χαμηλωματος;
Γιατί με τα αμορτισερ χαμηλωματος η διαδρομή της συμπίεσης του αμορτισερ είναι κανονική ενώ με τα κανονικά αμορτισερ η διαδρομή τους είναι μικρή με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν σωστά.