υγραεριοκινηση στο αυτοκινητο

Καντε τωρα το αμαξι σας υγραεριο και εξοικονομιστε χρηματα

Το υγραέριο ως καύσιμο στο αυτοκίνητο, είναι πλέον μια οικονομική λύση για την κίνηση του αυτοκινήτου σας στο μισό κόστος.Μετατροπή οχήματος σε υγραεριοκίνητο με σύγχρονα συστήματα υγραεριοκίνησης.

πρασινη ενεργεια

Κινηθείται με πράσινη ενέργεια για το οχημα σας προστατεύοντας το περιβάλλον και κάνοντας οικονομία στην τσέπη σας.Λιγότεροι ρύποι στα καυσαέρια λόγο τις τέλειας ανάμιξης αέρα και υγραερίου ,λόγο ότι είναι και τα δύο στοιχεία σε αέρια μορφή άρα τέλεια καύση.Καθαρή καύση (ίσον) μεγαλύτερη διάρκεια ζωής κινητήρα.

τι ειναι το υγραεριο

το υγραεριο ονομαζεται διεθνως και lpg (liquified petroleum gas)

Το υγραέριο είναι ένα μίγμα υδρογονανθράκων της σειράς των παραφινών που αποτελείται κυρίως από το προπάνιο C3H8 και βουτάνιο C4H12.Το βουτάνιο και το προπάνιο κατά την χημική τους σύνθεση περιέχουν πάντα και ένα ποσοστό ακαθαρσιών που προέρχονται από άλλους υδρογονάνθρακες, κυρίως προπυλένιο και βουτυλαίνιο.Περισσότερα

βιντεο υγραεριοκινησης

opel corsa opc lpg – υγραεριο

Η εταιρία μας τοποθέτησε σε Corsa OPC κιτ υγραερίου.Το αμάξι δουλεύει τέλεια ακόμα και σε πίεση 1,75bar overboost χωρίς κανένα πρόβλημα.Το αυτοκίνητο κινείτε με υγραέριο και διανύει με 39 ευρώ(ίσον)370 χιλιόμετρα.Το αυτοκίνητο είναι πρώτο στάδιο 240ps.

υγραεριοκινηση σε hyundai matrix

Τοποθετήθηκε με επιτυχία στο Hyunadi Matrix το επώνυμο σύστημα της BRC με γραπτή εγγύηση 2 χρόνια.

υγραεριοκινηση σε toyota rav

Υγραεριοκίνηση σε Toyota Rav με την εγγύηση της BRC .Το αυτοκίνητο έχει κανονικό πορτ-παγκάζ αφού η μπουκάλα έχει τοποθετηθεί κάτω από αυτό.

jeep Cherokee lpg

Υγραεριοκίνηση σε Jeep Cherokee 3.7L 211ps τοποθετήθηκε σύστημα τέταρτης γενιάς μάρκας Bardolini και δεξαμενή 80λίτρα καυσίμου.